Activiteitencommissie

De activiteitencommissie, hierna te noemen AC, en het team zorgen jaarlijks voor diverse activiteiten en feestelijkheden tijdens het schooljaar. Samen met het team wordt alles georganiseerd en wordt de financiële ouderbijdrage weloverwogen besteed aan alle kinderen van het onderwijs. 

Per jaar komen alle leden van de AC ongeveer 6 keer bij elkaar samen met de afgevaardigden van het team.

De AC bestaat uit de volgende ouders: Emily van der Pol (voorzitter), Daniëlla Tiemens (vice voorzitter), Marcella van Noort (penningmeester), Marian Clarijs, Laura Priester, Colinda Nugteren, Meryl de Vries, Ilja Brouwer-van der Giessen, Myrelle Meulendijk, Susan Visser en Esther Matahelumual.

Namens het team zijn afgevaardigd: Annemieke van Mourick en Marianne Stok.

 

Jaarverslag 2019 - 2020

Sinterklaas: 
Het was voor heel veel kinderen weer een spannende dag. Zou Sinterklaas nog genoeg tijd hebben om SOL Admiraal Krommeweg te bezoeken. En dat hadden de Sint en zijn Pieten zeker wel. Nadat de kinderen van de groepen 1 t/m 4 rollen behang hadden vol getekend voor de nieuwe werkkamer van Sinterklaas, hoopte iedereen natuurlijk dat de Sint dit goed kon gebruiken. In een bakfiets kwam hij dit jaar aan. (Op SOL Admiraal  met een bolderkar). Er is gezongen op het plein en daarna kon het feest beginnen. In de bovenbouwgroepen was het ook heel gezellig in de klassen waar weer de mooiste surprises en gedichten zijn gemaakt. Ook dit jaar zijn de kinderen heel ijverig geweest en hebben wij heel veel mooie en originele surprises gezien.

Alle kinderen van groep 5 t/m 8 kregen een chocoladeletter in hun schoen.

De groepen 1 tot en met 4 kregen een dominospel (met het SOL logo op het houten doosje) en het zakcadeau was dit jaar een slee. (nu maar duimen voor veel sneeuw)

Kerst: 
Ook dit jaar is er weer heerlijk gekookt door ouders en konden de kinderen en de juffen/meesters genieten van een heerlijk kerstdiner. Voor het eten kon beginnen kregen alle kinderen een lichtstaaf. Die namen ze mee naar buiten en er werd door alle groepen gezongen op het plein. Daarna kon iedereen naar binnen om te genieten van al het lekkers. De groepen 1 t/m 4 hebben na het eten nog een extra rondje buiten gelopen met hun lichtstaaf. Voor de ouders was er natuurlijk buiten weer een standje met wat lekkers om  samen de kerstvakantie in te luiden. Wij bedanken de kookouders voor al het lekkers dat gemaakt is.  

Fancy Fair:
Onze 2-jaarlijkse Fancy Fair op 6 maart was weer een daverend succes. Deze editie werd ook dit keer bij SOL Admiraal gehouden. De kinderen konden zich  weer uitleven bij diverse verschillende spelletjes. Nieuw was dat er geen prijsjes meer te verdienen waren per spel maar als je je volle spaarkaart inleverde kreeg je een prijs. Raar met je haar was ook dit jaar weer heel populair. Bij het Rad van Avontuur waren weer ontzettend veel grote en kleine prijzen te winnen. De Ambachtste middenstand had weer veel prijzen ter beschikking gesteld. Juf Sonja heeft voor heel veel toegangsbewijzen van musea gezorgd en wist ook veel andere mooie prijzen te scoren.

En er is ook weer een mooi bedrag opgehaald voor het goede doel.

Pasen: 
Dit jaar geen Paasontbijt in verband met het coronavirus

Schoolreis:
Dit jaar geen schoolreisjes in verband met het coronavirus.

Kleuterfeest:
Op beide locaties zijn er kleine feestjes gegeven door de kleuterjuffen

Afscheid groep 8:
Meester Roald heeft weer een fantastisch verhaal geschreven. De eindmusical heette: Jamie Blond in het web van de Zwarte Weduwe 

In verband met het coronavirus waren de musicalvoorstellingen anders dan anders.

Er waren middag- en avondvoorstellingen voor alleen ouders. Helaas kon er dit jaar geen voorstelling opgevoerd worden voor de opa’s, oma’s, broertjes en zusjes. Maar natuurlijk wordt de voorstelling gefilmd zodat er ook thuis mee gekeken kan worden.

Na maanden eerst in groepjes oefenen en daarna met heel de klas was het dan zover. De kinderen hebben 2 fantastische voorstellingen gegeven en ook dit jaar werd er weer een traantje gelaten door de kinderen en de ouders. Helaas geen afscheid met de meesters en juffen live, maar er was een heel leuk filmpje gemaakt met foto’s en een gezellig praatje van alle meesters en juffen die de groep 8-ers het afgelopen jaar hebben gehad.

Wij wensen de kinderen heel veel succes toe met hun vervolgopleiding. 

Eindfeest:
Dit jaar geen eindfeest in verband met het coronavirus.

Alle activiteiten kunt u volgen of nogmaals nalezen op de website.

Dit aparte jaar heeft Emily van de Pol in verband met haar gezondheid de Activiteitencommissie verlaten, daarentegen is Rajenne Euser ons team komen versterken.

Ik, Daniëlla Tiemens, zal de Activiteitencommissie ook verlaten. Mijn jongste zoon gaat SOL Admiraal/Krommeweg verlaten. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier samengewerkt  met het team van SOL Admiraal/Krommeweg en ga het allemaal enorm missen.

Door de inzet en het enthousiasme van alle ouders en teamleden konden de activiteiten van het afgelopen jaar mogelijk worden gemaakt. Voor dit succes willen wij iedereen heel hartelijk danken. Het komende schooljaar 2020 - 2021 hopen we weer allerlei activiteiten te mogen organiseren en hopen  opnieuw op uw steun te mogen rekenen.

Namens de activiteitencommissie, vice voorzitter Daniëlla Tiemens

Mocht u meer informatie willen hebben over de activiteitencommissie dan kunt u contact opnemen met de voorzitter via ac.adkw@solambacht.nl

 

 

Adres

Admiraal de Ruyterlaan 1

3342 TA Hendrik-Ido-Ambacht

 

Documenten

Hier vindt u downloadbare documenten en links naar andere websites.

Documenten